Sähköposti ja työvälineet

o365

Yritystason sähköpostipalvelut liikkuvan työn tarpeisiin

Tietosirkka on erikoistunut Microsoftin Office365 sähköpostijärjestelmään. Teemme käyttöönotot ja siirrot vanhasta sähköpostijärjestelmästänne. Toimitamme valmiin sähköpostijärjestelmän käyttöönne. Olemme tehneet useita käyttöönottoja ja räätälöineet Microsoftin Office 365 tuotetta asiakkaidemme tarpeisiin. 

Asiantuntijoiltamme myös Google G Suite sähköpostijärjestelmän käyttöönottoasennukset. 

Järjestelmillä on lyömätön tuki mobiili-, sekä perinteisille laitteille eikä tilan loppuminen ole enää ongelma.

Suuret säästöt nykyaikaisia pilvipalveluja hyödyntämällä

Microsoft ja Google ovat molemmat panostaneet valtavia summia pilvipalveluiden  kehittämiseen ja luotettavuuteen. Palvelut toimivat maailmanlaajuisesti ja tarjoavat parhaan vastineen rahoille. Palveluihin kuuluu myös korkeatasoinen tuki sekä hyvät hallintatyökalut yleisimpiin ylläpitotarpeisiin.

Helppo käyttöönotto

Tietosirkka tukee asiakkaita palveluiden käyttöönotossa sekä sähköpostien siirroissa vanhoista järjestelmistä. 

Toimimme kokemuksella palvelujen tarjoajien kanssa. Valmistelemme ja sovimme ajankohdat siirroille, toteutamme siirroon ja varmistamme, että käyttöönotto on sujuva.

Tarjolla on lukemattomia erilaisia pilvipalveluja lähes jokaiseen tarpeeseen

Olemme erikoistuneet Microsoftin Office 365 järjestelmän pilvipalveluihin kuten Exchange Online sähköpostiin, Skype for Business ja Teams viestintään.

Tämä ei kuitenkaan estä meitä palvelemasta asiakkaita joilla on käytössään muita palveluita kuten mm. Google G Suite, Dropbox, Nexetic Online Backup, Owncloud, Qnap QSync, Slack, Trello, Toggl yms. Kokeneet asiantuntijamme pärjäävät kaikkien modernien pilvipalveluiden kanssa.

Pilvipalvelut

 

Ota yhteyttä