Referenssit

Ulkoistettu it-hallinto vuosien luottamuksella

Olemme auttaneet yrityksiä tietohallinnon kumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan.

Erillinen it-kumppani tai ulkoistettu tietohallintopäällikkö tuo asiakasyritykselle uusimman osaamisen ja juuri oikean kokoisen resurssin. Luotettava ja itsenäinen päätöksentekokyky luo tehokkuutta.

"Nopea reagointikyky, joustavuus ja asiantuntevuus"

Nämä ovat sanoja, joilla asiakkaat meitä kuvailevat. Tämä on luonut pohjan vuosien mittaisille asiakassuhteille ja kestävälle luottamukselle.

Suunnittelemme päivitys- ja muutostyöt niin, että niistä on mahdollisimman vähän vaivaa yrityksesi arjen eli liiketoiminnan pyörittämiseen. Hoidamme yrityksesi asioita tarvittaessa myös toimistoajan ulkopuolella.

Laitehankinnat ja it-tukea paikanpäällä ja etäyhteyksien avulla

Hankimme yrityksellesi asianmukaiset laitteet ja autamme yrityksesi työntekijöitä pienistä suuriin ongelmiin. Hoidamme yrityksen uudet ja poistuvat työntekijät tietoturvan ja työtehokkuuden nimissä.

Pidämme huolta asiakkaan eduista tekniikan lisäksi myös muilla rintamilla. Selvitämme usein leasing-sopimusten todellisia kuluja ja hallinnoimme yrityksen koko laitekannan elinkaarta.

Palvelemme yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityishenkilöitä. Asiakkaisiimme kuuluu monia nimekkäitä kirjailijoita, elokuvaohjaajia, arkkitehtejä, valokuvaajia, lääkäreitä ja yksityisyrittäjiä.

 

Muutama esimerkki referensseistämme

 • Bioteekki

  Vastuu kaikista yrityksen tietojärjestelmän osa-alueista - Suomen Bioteekki Oy

  Bioteekki on yksi suomen johtavista terveystuotteiden markkinoijista. Tietosirkka tuottaa lähes kaikki Bioteekin tarvitsemat IT-palvelut ja vastaa yrityksen etä- ja toimistotyöntekijöiden työntekijöiden työskentelyn sujuvuudesta.

  Lähi- ja etätuen lisäksi Tietosirkka hoitaa tarvittavat laite- ja palvelinhankinnat sekä asennukset. Olemme auttaneet käyttäjiä selättämään liikkuvan työn haasteet.

  Tietosirkka vastaa osakkuusyhtiönsä Mysteerion kautta Bioteekin lukuisista verkkosivustoista ja palvelimista ja niiden ylläpidosta.

 • Vertia

  Laitehankinnat, verkkoratkaisut ja lähituki - Vertia Oy

  Vertia on rakentamisen laadunvarmistaja, joka on erikoistunut mm. kosteus- ja tiiveysmittauksiin, lämpökuvauksiin sekä kuivatukseen.

  Tietosirkka on toiminut Vertian kumppanina tietotekniikka-asioissa ja auttanut mm. yhdistelemään ja integroimaan liiketoiminnan tukiohjelmistoja tehostamaan liiketoimintaa.

 • Fraktio logo

  Vaativien IT-hankkeiden konsultointi - Fraktio Oy

  Fraktio rakentaa asiakkailleen meheviä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia. 

   

  Tietosirkka on toiminut konsulttina Fraktion vaativissa IT-ohjelmistohankkeissa ja tuonut vuosien IT-ylläpito- ja infrakokemuksen tuomaa osaamista ohjelmistokehitykseen. Tämä on auttanut Fraktion asiantuntijatiimiä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita tietojärjestelmien näkökulmasta.

 • Spigot Logo

  Lähituki, laitehankinnat ja verkkoratkaisut - Spigot Oy

  Spigot on erikoistunut LVIS ja talotekniikkaan. Spigot Tyyliturva –konsepti on selkein tapa huolehtia yksilöllisen kodin talotekniikasta: LVIS-suunnittelusta -asennuksiin, lämmitysjärjestelmästä vesikalusteisiin ja valaisimiin. Vaivattomasti yhdeltä toimittajalta.

  Tietosirkka on auttanut Spigottia vastaamaan kasvavan yrityksen haasteisiin ja tarjoamaan työntekijöilleen nopeat ja ajanmukaiset työasemat sekä rakentanut yritystason verkkoratkaisuja toimiston tarpeisiin.

 • verman

  Vastuu kaikista yrityksen tietojärjestelmän osa-alueista - Oy Verman Ab

  Verman on kasvava suomalainen lääkealan perheyritys. Tietosirkka tuottaa lähes kaikki Vermanin tarvitsemat IT-palvelut ja vastaa yrityksessä yli viidenkymmenen työntekijän työskentelyn sujuvuudesta.

  Lähi- ja etätuen lisäksi Tietosirkka hoitaa tarvittavat laite- ja palvelinhankinnat sekä asennukset. Olemme jo vuosien ajan kehittäneet määrätietoisesti Vermanin tietojärjestelmää yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa.

  Tietosirkka vastaa osakkuusyhtiönsä Mysteerion kautta Vermanin lukuisista verkkosivustoista ja niiden ylläpidosta.

 • Rakennuskemia

  Langattomat verkot, laitehankinnat ja tukipalvelut - Rakennuskemia Oy

  Rakennuskemia on johtava suomalainen rakennus- ja remontointituotteiden myyjä ja markkinoija.

  Tietosirkka on auttanut rakennuskemiaa tarjoamaan työntekijöilleen nopeat ja ajanmukaiset työasemat sekä rakentanut yritystason verkkoratkaisuja toimiston ja varaston tarpeisiin.