Referenssit

Absoluuttinen luottamus mahdollistaa itsenäisen toiminnan

Yrityksen vuosia kestäneet asiakassuhteet ovat mahdollistaneet Tietosirkan itsenäisen toiminnan asiakkaiden tietohallintopäällikkönä ja tietohallintokumppanina. Erityisesti suuremmat asiakkaat hyötyvät merkittävästi itsenäisen toiminnan ja päätöksenteon tuomasta tehokkuudesta ja keveydestä.

Sadat suomalaiset yritykset ja merkkihenkilöt luottavat Tietosirkkaan

Olemme jo vuosien ajan onnistuneet tarjoamaan luotettavaa palvelua hetken varoitusajalla. Tämä on luonut pohjan vuosien mittaisille asiakassuhteille ja luottamukselle.

Laitehankinnat ja tuki arkisissa teknisissä ongelmissa - yksityisasiakkaat ja pienyrittäjät

Open Laitehankinnat ja tuki arkisissa teknisissä ongelmissa - yksityisasiakkaat ja pienyrittäjät configuration options

Monet merkittävät suomalaiset luottavat Tietosirkkaan. Asiakkainamme on monia nimekkäitä suomalaisia kirjailijoita, elokuvaohjaajia, arkkitehtejä, valokuvaajia, lääkäreitä ja yksityisyrittäjiä. Myös yksityisasiakkaamme ovat luottaneet meihin jo vuosien ajan.

Muutama esimerkki referensseistämme

 • Bioteekki

  Vastuu kaikista yrityksen tietojärjestelmän osa-alueista - Suomen Bioteekki Oy

  Bioteekki on yksi suomen johtavista terveystuotteiden markkinoijista. Tietosirkka tuottaa lähes kaikki Bioteekin tarvitsemat IT-palvelut ja vastaa yrityksen etä- ja toimistotyöntekijöiden työntekijöiden työskentelyn sujuvuudesta.

  Lähi- ja etätuen lisäksi Tietosirkka hoitaa tarvittavat laite- ja palvelinhankinnat sekä asennukset. Olemme auttaneet käyttäjiä selättämään liikkuvan työn haasteet.

  Tietosirkka vastaa osakkuusyhtiönsä Mysteerion kautta Bioteekin lukuisista verkkosivustoista ja palvelimista ja niiden ylläpidosta.

 • Vertia

  Laitehankinnat, verkkoratkaisut ja lähituki - Vertia Oy

  Vertia on rakentamisen laadunvarmistaja, joka on erikoistunut mm. kosteus- ja tiiveysmittauksiin, lämpökuvauksiin sekä kuivatukseen.

  Tietosirkka on toiminut Vertian kumppanina tietotekniikka-asioissa ja auttanut mm. yhdistelemään ja integroimaan liiketoiminnan tukiohjelmistoja tehostamaan liiketoimintaa.

 • Fraktio logo

  Vaativien IT-hankkeiden konsultointi - Fraktio Oy

  Fraktio rakentaa asiakkailleen meheviä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia. 

   

  Tietosirkka on toiminut konsulttina Fraktion vaativissa IT-ohjelmistohankkeissa ja tuonut vuosien IT-ylläpito- ja infrakokemuksen tuomaa osaamista ohjelmistokehitykseen. Tämä on auttanut Fraktion asiantuntijatiimiä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita tietojärjestelmien näkökulmasta.

 • Spigot Logo

  Lähituki, laitehankinnat ja verkkoratkaisut - Spigot Oy

  Spigot on erikoistunut LVIS ja talotekniikkaan. Spigot Tyyliturva –konsepti on selkein tapa huolehtia yksilöllisen kodin talotekniikasta: LVIS-suunnittelusta -asennuksiin, lämmitysjärjestelmästä vesikalusteisiin ja valaisimiin. Vaivattomasti yhdeltä toimittajalta.

  Tietosirkka on auttanut Spigottia vastaamaan kasvavan yrityksen haasteisiin ja tarjoamaan työntekijöilleen nopeat ja ajanmukaiset työasemat sekä rakentanut yritystason verkkoratkaisuja toimiston tarpeisiin.

 • PP-Putki Oy logo

  Laitehankinnat ja lähituki - PP-Putki Oy

  PP-Putki on vaativien putki ja LVI-töiden erikoisosaaja, joka on erikoistunut mm. konesalien jäähdytysratkaisuihin sekä muihin vaativiin kohteisiin.

  Tietosirkka on toiminut PP-Putken kumppanina tietotekniikka-asioissa vuosien ajan ja auttanut PP-Putkea tehostamaan liiketoimintaansa tietotekniikan avulla.

   

 • verman

  Vastuu kaikista yrityksen tietojärjestelmän osa-alueista - Oy Verman Ab

  Verman on kasvava suomalainen lääkealan perheyritys. Tietosirkka tuottaa lähes kaikki Vermanin tarvitsemat IT-palvelut ja vastaa yrityksessä yli viidenkymmenen työntekijän työskentelyn sujuvuudesta.

  Lähi- ja etätuen lisäksi Tietosirkka hoitaa tarvittavat laite- ja palvelinhankinnat sekä asennukset. Olemme jo vuosien ajan kehittäneet määrätietoisesti Vermanin tietojärjestelmää yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa.

  Tietosirkka vastaa osakkuusyhtiönsä Mysteerion kautta Vermanin lukuisista verkkosivustoista ja niiden ylläpidosta.

 • jusmar

  Laitehankinnat, lähituki ja verkkosivut - Rakennusliike Jusmar Oy

  Rakennusliike Jusmar Oy on projektinhallinnan ja vaativien rakennushankkeiden huippuosaaja. Tietosirkka on jo vuosien ajan auttanut Jusmaria tarjoamaan työntekijöilleen asianmukaiset välineet liikkuvaan työhön.

  Laitetoimitusten ja tuen lisäksi Tietosirkan osakkuusyhtiö Mysteerio on uusinut Jusmarin verkkosivut vastaamaan yrityksen nopeaa kehitystä.

 • rakennuskemia

  Langattomat verkot, laitehankinnat ja tukipalvelut - Rakennuskemia Oy

  Rakennuskemia on johtava suomalainen rakennus- ja remontointituotteiden myyjä ja markkinoija.

  Tietosirkka on auttanut rakennuskemiaa tarjoamaan työntekijöilleen nopeat ja ajanmukaiset työasemat sekä rakentanut yritystason verkkoratkaisuja toimiston ja varaston tarpeisiin.