Palvelimet ja verkkolevyt

Palvelimien mitoitus koko laitteen elinkaarelle on tärkeää

Tietosirkka hankkii ja asentaa laadukkaat palvelimet asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelinratkaisuissa huomioidaan mahdollisuuksien mukaan tulevaisuuden laajennustarpeet. 

Palvelimien oheen valitaan myös sopiva takuulaajennus ja varmistusratkaisu. Varmistukset voidaan tehdä monella tavalla ja oikea vaihtoehto valitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tieto säilyy vain jos se on tallennettu kahteen tai useampaan paikkaan

Opastamme asiakkaitamme varmuuskopioinissa ja tiedon tallennuksessa. Oikeat ratkaisut varmistavat tärkeiden tietojen säilymisen. Tarjoamme pilvivarmistusratkaisua, jossa tärkeät tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti ulkoiselle palvelimelle internetin yli. Suurille tietomäärille suosittelemme yritysverkkoon asennettavia verkkokiintolevyjä, joiden kapasiteettia voidaan laajentaa.

Varavirtalaitteet suojelevat laitteita sähkökatkoilta ja virtapiikeiltä

Modernit varavirtalaitteet, UPS:t ovat välttämätön suoja herkille palvelinlaitteille. Asiantuntijoillamme on paljon tietoa varavirtalaitteista sekä huolto- ja vaihtotyöt mahdollistavista ohituskytkimistä. Uusimmat laitteet käyttävät samaa akkutekniikkaa kuin kannettavat ja matkapuhelimet ja ovat siksi pitkäikäisiä ja lähes huoltovapaita.

Pilvipalveluilla tiedot koko tiimin käytössä, mistä vain

Tietomääristä ja käytössä olevista internetyhteyksistä riippuen tietosi voidaan tallentaa joko verkkolevylle tai yhteen monista pilvipalveluista. Tällöin tietoihin päästään käsiksi myös toimiston verkon ulkopuolelta ja koko tiimi voi työskennellä tehokkaasti. Varmistukset takaavat että tärkeät tiedostosi ovat aina tallessa.

Verkkokiintolevyillä saadaan helposti toteutettua henkilökohtaisia pilviä mm. Owncloud ja QSync järjestelmillä. Henkilökohtaisissa pilvissä  kaikki tieto on turvallisesti omassa hallinnassa.

Ota yhteyttä