Laitehankinnat

Käyttövalmiiksi asennetut tietokoneet nopeuttavat käyttöönottoa

Tietosirkan toimittamat laitteet asennetaan valmiiksi ennen toimitusta. Asennuksiin sisältyy aina kaikki Asiakkaan tarvittavat sovellukset ja järjestelmät, jotka voidaan ottaa etukäteen käyttöön. Tietokoneiden käyttöönotto nopeutuu ja tarvittavat ohjelmistot ovat valmiiksi asennettuna.

Asiantuntijat ovat jatkuvasti ajan tasalla uusimmista laitteista

Asiantuntijamme ovat vannoutuneita ammattilaisia ja pitävät itsensä jatkuvasti ajan tasalla uusimmista tietokoneista ja laitteista. Laaja kokemuspohja asiakas- ja asiantuntijaverkostosta auttaa valitsemaan sopivimmat tietokoneet.

Hankimme aina sopivimmat laitteet, merkistä riippumatta

Asiantuntijamme tarjoavat kokemuksensa mukaan parhaita laitteita merkistä riippumatta. Tietosirkka ei edusta tiettyjä laitevalmistajia tai merkkejä, pystymme tarjoamaan Asiakkaan tarpeet huomioiden kaikkien valmistajien tuotteita.

Toimitamme vuosittain satoja laitteita asiakkaidemme tarpeisiin

Erilaiset laitetoimitukset ja hankinnat ovat suuressa merkityksessä yrityksen tietojärjestelmissä. Pyrimme aina ylläpitämään mahdollisimman yhtenäistä laitekantaa. Näin tietohallinto saadaan toimimaan mahdollisimman sujuvasti ja esimerkiksi varakoneet sekä tietokoneiden vaihdokset sujuvat paremmin ja käyttäjät ovat tyytyväisiä.

Tietosirkka toimittaa asiakkailleen kaiken tietotekniikan. Yleisimpiä laitteita ovat kannettavat tietokoneet, pöytätietokoneet, matkapuhelimet, tabletit, ja monenlaiset lisälaitteet kuten tulostimet ja skannerit.

Ota yhteyttä