Langattomat- ja yritysverkot

Kokemus auttaa valitsemaan oikeat laitteet yritystason verkoille

Oikeat laitevalinnat takaavat langattoman ja langallisen verkon toiminnan käyttäjämääristä ja toimitilojen koosta riippumatta. Kattava dokumentaatio ja testaus helpottaa verkkojen laajennusta tulevaisuudessa. Yritystason verkkolaitteet ovat luotettavia ja varmatoimisia.

Langattomuus mahdollistaa siirtymisen neuvotteluhuoneisiin ilman yhteyksien katkeilua

Toimiston langattoman verkon katkeamaton toiminta antaa mahdollisuuden siirtyä työpisteeltä toiselle sekä neuvotteluhuoneisiin ilman, että tietokoneesi kadottaa yhteyksiä palveluihin tai verkkotiedostoihin.

Palomuurit toimivat yritysverkon perustana ja turvaavat tietoliikenteen

Nykyaikaisilla palomuureilla mahdollistetaan tietoturvan lisäksi etätyöskentely sekä etäyhteydet yrityksen tietoverkkoihin. Tarjoamme palomuurilaitteita kaikkiin käyttötarkoituksiin perustason kevytpalomuureista järeisiin yrityspalomuureihin. Asiantuntijoillamme on kokemusta mm HP, Cisco, Ubiquiti sekä Watchguard laitteista.

Yritystason internetyhteys on oikea valinta liiketoiminnalle

Asiantuntijamme ovat asentaneet monenlaisia internetyhteyksiä yrityksien käyttöön. Autamme valitsemaan oikeanlaisen yhteyden jokaiseen käyttötarkoitukseen. Asennamme kuituyhteyksien lisäksi myös kahdennettuja yhteyksiä sekä ADSL, VDSL sekä 4G yhteyksiä. 

Ota yhteyttä